Art floral

Rams, arranjaments i composicions per dies únics que deixen records especials.

Secció floristeria

A la nostra secció de floristeria realitzem tota mena de rams i arranjaments florals per fer de cada regal i celebració un moment únic.
Art floral per a casaments, comunions, aniversaris i tot tipus de celebracions, explica’ns la teva idea o deixa’t aconsellar per les nostres professionals, de ben segur que crearem un record inoblidable.
També creem rams o composicions especials per festes com Tots Sants, Sant Valentí, Sant Jordi, Dia de la Mare… ocasions en que una flor diu més que mil paraules.

Art Florar Grup La Rasa Creixell

Flors i plantes per a esdeveniments

Si necessites flors, plantes… per a bodes o batejos a Tarragona, grup La Rasa t’ofereix un gran ventall d’opcions que s’adapten a les teves necessitats

Art Florar Grup La Rasa Tarragona
Art Florar Grup La Rasa Creixell
Art Floral - Garden Gaià Altafulla
Art Florar Grup La Rasa Altafulla
Art Florar Grup La Rasa Sant Jordi
Art Floral - Bodes
Art Florar Grup La Rasa Torredembarra
Art Florar Grup La Rasa Bodes
Art Floral - Bodes Tarragona

Diada de Sant Jordi

Sant Jordi és una de les diades més especials de l’any, on el temps convida a sortir a passejar pels carrers amb perfum de roses i rosers.

Trobar el temps per aturar-se i escollir la rosa per la parella, per la mare o companys de feina, és un gest d’amor i amistat que segur que provocarà un somriure a qui la rebi.

Per els nostres Gardens d’Altafulla i el Catllar, la nostra botiga del Corte Ingés Tarragona s’omplen de roses, rosers i composicions de roses! I és un dia que també aprofitem per sortir a fora a les nostres paradetes d’Altafulla, Tarragona, el Catllar i Torredembarra.

Art Floral - Sant Jordi
Art Floral - Sant Jordi Altafulla
Art Floral - Sant Jordi Torredembarra
Art Floral - Sant Jordi El Catllar
Art Floral - Sant Jordi Tarragona
Art Floral - Sant Jordi Creixell

Dia de la Mare

Per un dia tan especial i entranyable tenim els nostres centres de jardineria plens de plantes, rams i composicions florals per sorprendre a la teva mare.

Podràs escollir entre centres de flor, rams al seu gust o escollir qualsevol planta del Garden i te l’emboliquem ben bonica.

Perquè sabem que l’amor de mare és un amor incondicional i que és la persona que sempre estarà al nostre costat passi el què passi. Aprofita l’oportunitat per donar-li les gràcies amb una planta.

Art Floral - Dia de la mare
Art Floral - Dia de la mare Altafulla
Art Floral - Dia de la mare Tarragona

Tots Sants

El dia Tots Sants la tradició ens convida a comprar flors i portar-les als cementiris per homenatjar i recordar els nostres éssers estimats.

El crisantem serà l’estrella d’aquesta festivitat, però també hi ha l’opció de dur centres i rams de flors que trobaràs a qualsevol dels establiments del Grup La Rasa.

Vine’ns a veure, envia’ns un whatsapp o truca’ns. Encarrega amb antelació les teves ofrenes, d’aquesta manera estalviaràs temps i guanyaràs comoditat..

Celebracions i esdeveniments

Casaments, aniversaris, comunions, festes d’empresa… expliqueu-nos la vostra idea, quin és l’estil que més us agrada, i nosaltres ho convertirem en realitat.

Fem la decoració de l’espai de la celebració, detalls pels convidats, rams especials,… digue’ns què vols i nosaltres ens encarreguem de que no t’hagis de preocupar per res.