Què fem a Grup La Rasa

Professionals en Jardineria

Decoració esdeveniments

Casaments, aniversaris, comunions, festes d’empresa… expliqueu-nos la vostra idea, quin és l’estil que més us agrada, i nosaltres ho convertirem en realitat. Fem la decoració de l’espai de la celebració, detalls pels convidats, rams especials,… digue’ns què vols i nosaltres ens encarreguem de que no t’hagis de preocupar per res.

Garden Gaià Altafulla
Desconnectar a Altafulla

Transport

A Grup La Rasa t’ho posem fàcil, et portem la comanda a casa. Pots venir directament a algun dels nostres centres o contactar amb nosaltres a través del whatsapp: 977 65 25 47.

Consulta preus i condicions del servei a: Garden Gaià (Altafulla), Garden Tapioles (ElCatllar) i Flors la Rasa (El Corte Inglés-Tarragona).

Col·laboracions

Des dels inicis ens ha agradat col·laborar amb entitats culturals i esportives de la zona.

Cedim plantes per decorar diferents esdeveniments com representacions teatrals, competicions esportives, concerts i tota mena d’actes de cultura popular.

Tallers

La formació és un aspecte important per nosaltres. Els nostres treballadors reben cursos periòdics per a conèixer les característiques i funcionament dels diferents productes que podeu trobar als nostres centres.

Properament també reprendrem tallers monogràfics oberts a tothom, per compartir coneixements sobre cures d’algunes plantes, tallers en família, etc.