3 plantes per tenir al dormitori

Consells

Blog Grup La Rasa

Et proposem 3 plantes per tenir al dormitori. Acabem amb els mites! Pots posar plantes a la teva habitació? sí Pots dormir amb elles dins? també! És més, et reglaran una infinitat d’efectes beneficiosos.

Encara que és cert que les plantes absorbeixen oxigen durant la nit i expulsen diòxid de carboni, la quantitat és tan petita que no suposa cap perill per a l’ésser humà. De fet, està científicament provat que absorbeixen les substàncies contaminants dels mobles, teixits, etc. purificant així l’aire. Proporcionen, a més, una magnífica influència gràcies al seu color i fragància, fent que et sentis més optimista i alegre.

Te’n proposem 3 que t’aniran perfectes:

1. Sansevieria (Sansevieria trifasciata)

Coneguda com “Sansevieria” o “espasa de Sant Jordi”, aquesta planta tropical destaca per la seva resistència i la seva capacitat per purificar l’aire. És una elecció ideal per a l’habitació, ja que manté l’ambient net i elimina les toxines comunes de les habitacions. La seva forma estreta i les fulles d’un verd intens la fan elegant i adaptable a qualsevol estil de decoració.

2. Lavanda (Lavandula angustifolia)

La lavanda és reconeguda per les seves propietats calmants i relaxants. L’aroma subtil d’aquesta planta pot millorar la qualitat del son i reduir l’ansietat. Pots tenir una petita planta de lavanda en un test o posar bosses de lavanda assecades a l’armari o sota el coixí, per aconseguir un ambient tranquil i agradable.

3. Potos (Epipremnum aureum)

El potos és una planta amb fulles verdes i brillants que creix amb facilitat en condicions d’interior. Aquesta planta és ideal per a l’habitació, ja que és fàcil de cuidar i prospera amb poca llum. Els potos també ajuden a purificar l’aire i aporten frescor i vitalitat a l’espai.

En resum, les plantes poden millorar la qualitat de l’aire, afegir una sensació de calma i serenitat i millorar la salut emocional. Considera incorporar aquestes tres plantes meravelloses al teu dormitori per crear un refugi de tranquil·litat. Comença i acaba el teu dia amb un toc de naturalesa!