5 secrets per escollir el ram de flors ideal

Celebracions i esdeveniments, Consells

Blog Grup La Rasa


Escollir un ram de flors per regalar és una bonica manera de mostrar amor, estima o reconeixement. Aquí tens cinc consells per triar el ram de flors perfecte per a cada ocasió.

Pensa a qui el regalaràs.

Primerament, considera la relació i la personalitat de la persona a qui regales les flors. Pensa en els seus gustos i preferències, així com en el vostre vincle emocional. Si és una persona alegre i extrovertida, potser prefereix flors brillants i alegres com gerberes o roses de colors vius. D’altra banda, si és més aviat una persona tranquil·la i sofisticada, potser s’hi ajusten millor flors més elegants com les liliums.

Per quina ocasió?

En segon lloc, considera l’ocasió. El tipus de flor i els colors que triïs poden variar segons l’esdeveniment. Per a un aniversari, pots optar per flors més colorides i festives, mentre que per a un gest de simpatia o per a dir “t’estimo” en un aniversari de matrimoni, flors més suaus i elegants poden ser més apropiades.

Explora diferents combinacions.

Experimenta amb diverses combinacions de flors. No et limitis a una sola flor, ja que una combinació de diferents tipus de flors pot afegir complexitat i bellesa al teu ram. Explica’ns la teva idea i et podrem oferir les opcions i les combinacions que podrien funcionar millor per a la teva ocasió o gusts personals.

Confia en el teu instint.

Confia en el teu instint. Escollir un ram de flors és una decisió personal, i si sents que és el correcte per a la persona i l’ocasió, probablement ho serà. La teva intuïció et portarà a fer una elecció que segur que farà feliç a la persona que el rebi.

Un toc personal.

Finalment, no oblidis incloure el teu toc especial a cada ram. Una fotografia o una targeta personalitzada amb un missatge sincer. Les imatges i paraules poden donar un significat addicional al teu regal de flors i fer-lo més personal i emotiu.

Esperem que aquests 5 secrets per escollir el ram de flors ideal et siguin d’utilitat.
A les nostres floristeries de Garden Gaià (Altafulla) i Flors La Rasa (El Corte Inglés- Tarragona) estarem encantats d’ajudar-te a trobar aquest ram per que de ben segur portarà somriures i alegria a la persona estimada.