6 idees originals per decorar el teu arbre de Nadal

Decoració d'interior i exterior, Festivitats i diades

Blog Grup La Rasa

Et proposem 6 idees originals per decorar el teu arbre de nadal i donar un toc personal a les teves festes. A continuació descobreix noves propostes per donar vida a la decoració nadalenca del teu arbre amb un toc personal.

Idea 1: Innova amb els colors.

En primer lloc et proposem desviar-te de la tradicional paleta de colors nadalencs i triar una temàtica de colors inusual. Pots optar per una combinació de rosa i daurat, blau cel i platejat o fins i tot una paleta de tons pastel. També pots inspirar-te en el nostre paisatge Mediterrani de la costa Tarragonina.
D’aquesta manera, l’elecció de colors pot proporcionar una estètica fresca i diferent al teu avet.

Idea 2: Detalls personalitzats.

També pots donar vida a l’arbre amb ornaments personalitzats que reflecteixin la vostra història. Des de fotografies familiars i postals apetits detalls amb les inicials dels membres de la família o, fins i tot, dibuixos de la mainada de la família. Detalls faran que el vostre arbre sigui únic i especial.

Idea 3: Guirlandes creatives.

Una tercera idea és combinar les guirlandes convencionals amb altres de personalitzades. Pots fer-ne utilitzant cintes de teixit, petites figures d’origami fetes amb vells llibres, enfilant botons, creant boles de feltre o pompons de llana. Una guirlanda única que serà el punt focal del teu arbre. Si teniu menuts a casa és una bona idea fer-les en família.

Idea 4: Arbre temàtic.

Ets fan d’un grup musical? T’encanta viatjar? Et saps de memòria els diàlegs d’una pel·lícula o obra de teatre? Tens un hobby que et motiva? En vista d’això, escull un tema específic i decora l’arbre amb ornaments relacionats.

Idea 5: Boles amb missatge.

T’agrada escriure? Pots afegir petites boles amb missatges positius, desitjos, agraïments o frases motivadores. D’aquesta manera, no sols decoraràs l’arbre de Nadal sinó que també es convertirà en una bonica font d’inspiració per la família i convidats.

Idea 6: Elements naturals.

Una darrera idea és incorporar elements de la natura com ara petites branques de pi, pinyes, pedres o fins i tot fulles seques. Aquesta opció no només afegirà una sensació de frescor i autenticitat al teu arbre, sinó que també podràs aprofitar l’aroma natural dels materials.

A través d’aquestes sis idees originals, t’invitem a transformar el teu arbre de Nadal en una obra d’art personal que capturi l’esperit únic de les teves festes. T’animes a provar-les?

Ens encantarà veure les teves obres d’art!  Envia’ns una foto i, si ens dones permís, la compartirem a les nostres xarxes socials: Grup La Rasa