Encàrrecs de Tots Sants 2023

Festivitats i diades

Blog Grup La Rasa

Comprar flors per Tots Sants és una entranyable tradició de record i homenatge als que ja no estan entre nosaltres. Cada flor és un record que perdura, un gest d’amor i respecte. En aquest temps de reflexió, escollir amb cura les flors que ompliran els racons del record és un acte d’afecte que parla amb el cor.

Encàrrecs de Tots Sants 2023

Als nostres gardens i floristeries disposem d’una àmplia selecció de flors tallades per elaborar els vostres rams i/o centres de flor natural: crisantems, margarides, roses, clavells,… per tal que pugueu encarregar rams i centres al vostre gust.

També podeu trobar un ampli ventall de rams de flor artificial perquè escolliu el que més us agradi. Aquesta opció de flors artificials us ofereix la possibilitat de conservar la seva bellesa i frescor durant més temps

Per altra banda, si voleu una planta en test, podeu optar pels crisantem, una elecció tradicional i popular per a Tots Sants. La seva bellesa i simbolisme fan que també siguin una opció respectuosa i emotiva per recordar els éssers estimats que ja no estan amb nosaltres.

Podeu fer les vostres comandes…

Venint presencialment als nostres centres Garden Gaià d’Altafulla, Garden Tapioles del Catllar) o a Flors la Rasa (El Corte Ingles – Tarragona).

O, si ho preferiu, trucant o enviant un missatge de whatsapp al 977 65 25 47

Gràcies per confiar en nosaltres els vostres encàrrecs de Tots Sants 2023.