Garden Gaià regala màgia pels més petits

Festivitats i diades

Blog Grup La Rasa

Si ens envies un dibuix que hagin fet els teus fills, nebots, cosins o qualsevol familiar entre 3 i 12 anys del seu arbre de Nadal pots aconseguir un magnífic premi per a ells!
CATEGORIA A: Hi poden participar nens i nenes entre 3 i 6 anys. Tots els participants s’emportaran una entrada d’una hora al Planeta Màgic i el guanyador, un pack especial per gaudir al màxim de Planeta Màgic.
CATEGORIA B: Hi poden participar nens i nenes entre 7 i 12 anys. Tots els participants s’emportaran una entrada al Planeta Màgic i el guanyador, una entrada a Port Aventura.
Com ho heu de fer per participar? Cal que els nens o nenes dibuixin un arbre de Nadal de la seva llar, l’escanegeu i el pengeu al Facebook del Garden Gaià.
Garden Gaià penjarà tots els dibuixos presentats a través del seu Facebook entre el diumenge 23 de desembre i el divendres 4 de gener en un mural i cada petit participant podrà venir a veure el seu dibuix en el nostre mural i podran recollir la seva entrada pel Planeta Màgic d’Altafulla.
Un jurat decidirà qui són els guanyadors de cada categoria el dia 4 de gener i el dia 5 de gener donarem el nom dels guanyadors!
Cal presentar el dibuix el més aviat possible i donar el nom i els cognoms de cada participant… Apa a dibuixar!!!
Bones Festes i Feliç any 2013 a tots i totes!