Novetats de tardor: muhlenbergia, agaphantus i dràcenes

Plantes

Blog Grup La Rasa

 

Al Garden Gaià, us presentem les novetats de tardor: la muhlenbergia, els agapanthus i les dràcenes. Són les darreres incorporacions al nostre catàleg de plantes, i cada una d’elles porta un toc especial al nostre jardí:

Comencem amb la Muhlenbergia, una planta que s’ha unit recentment a la nostra col·lecció. Aquesta planta, emparentada amb els penisetums i les festuques, destaca sobretot per la seva excepcional resistència a la sequera, la qual la fa perfecta per a espais com les rotondes.

Continuem amb els Agapanthus, una planta que ja hem presentat en altres ocasions. Aquestes plantes són conegudes pel seu baix manteniment i la seva floració que s’estén des de juny fins a setembre. Ara, estem emocionats d’anunciar una nova varietat coneguda com a “Twister,” que ofereix una combinació impressionant de flors en tons blancs i blaus. Això amplia encara més la nostra gamma de plantes.

I, finalment, les Dràcenes han estat una presència constant als nostres jardins al llarg del temps. Fins ara, les hem ofert principalment en tons verds i marrons, però ara hem ampliat la nostra selecció amb una varietat única que presenta fulles en tons vermells i violacis. Aquestes plantes destaquen per la seva resistència i la seva capacitat de prosperar amb una quantitat mínima d’aigua.

Aprofitant aquestes novetats de tardor, podeu enriquir i embellir els vostres espais verds de manera única. Ens entusiasma oferir-vos aquestes opcions de plantes tan pràctiques i atractives. Us convidem a visitar-nos i descobrir aquestes noves varietats i moltes altres al Garden Gaià.