Plantar bulbs de primavera en família

Consells

Blog Grup La Rasa

Vols tenir un jardí radiant a la primavera? Et proposem una activitat que pots fer i gaudir amb els infants de casa: Plantar bulbs de primavera en família, una manera de connectar amb la terra i crear records familiars inoblidables.

Gaudir i aprendre.

Plantar bulbs amb els més petits de la família no és només divertit, sinó també educatiu. És una oportunitat per introduir-los al cicle de vida de les plantes i ensenyar-los sobre la importància de la cura de la natura.
Aprofiteu el fantàstic clima de la costa de Tarragona per passar estones en família al jardí o terrassa.

Escolliu quins bulbs voleu plantar.

Tulipes, narcisos, jacints,… Veniu als nostres centres de jardineria d’Altafulla i el Catllar, passegeu envoltats de plantes i escolliu plegats quins bulbs voleu plantar al vostre jardí. Això fomentarà l’interès per la jardineria, per tenir cura dels bulbs i farà que cada membre de la família es senti orgullós de la seva contribució a fer més bonic el jardí o balcó familiar.

Com plantar els bulbs? 

PROFUNDITAT: Quan plantis bulbs, la regla d’or és enterrar-los a una profunditat que sigui aproximadament tres vegades la seva mida. Per exemple, si tens un bulb de tulipa de 5 centímetres de diàmetre, cava un forat d’uns 15 centímetres de fondària.

DISTÀNCIA: Quant a la distància entre els bulbs, assegura’t de deixar prou espai perquè les arrels es desenvolupin i les fulles creixin sense interferències. Un espai d’uns 10-15 centímetres entre els bulbs sol ser suficient.

Com tenir-ne cura?

Un cop plantats rega’ls regularment, però evitant que la terra s’entolli ja que això podria provocar que els bulbs es podrissin.
Aplica un fertilitzant equilibrat adequat per a bulboses a principi de la temporada de creixement. Això proporcionarà als bulbs els nutrients necessaris per desenvolupar-se fortament.

Idees

  • Captura aquests moments amb fotos i crea un bonic un diari visual de la vostra aventura floral familiar.
  • Regala bulbs a altres membres de la família o amics. Embolica els bulbs amb una cinta i afegeix una targeta personalitzada amb el nom de cada planta.

Plantar bulbs de primavera en família no només transformarà el vostre jardí, sinó que també enriquirà la vostra relació. La natura és el millor lloc per crear records inoblidables!