Punt de venda de productes Gosbi

Grup la Rasa

Blog Grup La Rasa

Gosbi 2BGai 25C3 25A0 2B1

Grup La Rasa és punt de venda oficial de productes Gosbi. La nostra passió, respecte i amor pels animals coincideixen perfectament amb l’objectiu principal de Gosbi: proporcionar una alimentació de qualitat que prioritza la salut i el benestar dels nostres animals de companyia.

Gosbi, una empresa amb valors

Gosbi és una empresa familiar fundada el 2003 que aposta decididament per la qualitat, honestedat i respecte pels animals. En aquest sentit, el seu repte és oferir aliments naturals, sans i respectuosos amb el medi ambient.

Com a resultat d’aquest compromís, és el primer fabricant espanyol certificat per PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), la major organització mundial dedicada a establir i protegir els drets dels animals, per no realitzar proves amb animals en cap moment del procés de concepció i producció dels nostres productes.

Punts de venda Gosbi

Al Garden Gaià i el Garden Tapioles del Grup La Rasa, trobareu una àmplia gamma de productes Gosbi per a gossos i gats, que ofereixen tot el que necessiteu per cuidar dels vostres estimats animals amb la qualitat que mereixen. A més, aporten:

En primer lloc, l’elaboració a foc lent, assegurant la màxima dedicació a cada pas del procés.

En segon lloc, una alimentació de qualitat que satisfà les necessitats nutricionals dels vostres animals.

En tercer lloc, una dieta mediterrània, que aporta beneficis saludables als vostres gossos i gats.

En quart lloc, el compromís de respecte al medi ambient, que els permet ser més sostenibles.

Finalment, no menys important, proporcionen una alimentació sana, segura i saborosa, garantint que els vostres animals gaudeixin d’una dieta equilibrada.

Estarem encantats d’ajudar-vos a proporcionar una alimentació i un entorn òptims per als vostres peluts amics.

I recordeu! Si els porteu lligats, els vostres animals de companyia seran molt benvinguts als nostres centres!!