Sant Valentí 2024

Festivitats i diades

Blog Grup La Rasa

Amb el dia de Sant Valentí 2024 a la cantonada, els nostres centres d’Altafulla, Tarragona i el Catllar són plens d’emoció i amor a l’aire.
el 14 de febrer és una data especial, que brinda l’oportunitat per expressar els sentiments més tendres i mostrar estima a aquelles persones especials, que ens acompanyen en el dia a dia.

Imaginar el somriure radiant de la vostra parella quan rep un ram de flors. Pensar en la cara de sorpresa de l’amic o familiar al veure’us arribar amb una planta. Regals que potencien el vostre vincle i els recordaran el vostre suport i incondicional.

Així doncs, no perdeu l’oportunitat d’incorporar un toc de màgia floral a aquesta celebració. Consulteu el catàleg que hem preparat per vosaltres amb una gran varietat de rams i composicions florals: Roses vermelles, orquídies, originals kokedama, plantes en testos,… cada opció emana una història d’amor esperant ser explicada.

Preferiu fer un ram o un centre personalitzat? Expliqueu-nos quins colors, quines flors agraden més a qui voleu regalar-lo i us ho preparem. Colors, perfums i textures que desperten els sentits i commouen l’ànima. Cada flor, cada planta, comunica i ajuda a expressar els vostres sentiments més profunds.

Igualment oferim serveis d’entrega a domicili, perquè pugueu sorprendre els vostres éssers estimats sense haver de sortir de casa.

Celebrar l’amor mai ha estat tan fàcil i encantador!