Venda de productes Massó Garden

Productes

Blog Grup La Rasa

Cuida Plantes

Som punt de venda de productes Massó Garden. Al Garden Gaià i al Garden Tapioles podreu trobar un ampli ventall de productes d’aquesta marca, com ara substrats, control de plagues, adobs, abrillantadors, millora de l’arrelament, així com complements per la barbacoa o xemeneia. Aquests productes estan destinats tant a plantes d’interior com a plantes d’exterior.

Massó Garden

Es tracta d’una empresa catalana amb formulacions innovadores. A més, ofereixen una gamma de productes adaptats a les necessitats de cada planta.

Una marca dinàmica i atenta a les necessitats del moment, que cada any treu al mercat nous productes amb resultats demostrats.

Els productes Massó Garden són…

– Senzills d’utilitzar.
– Innovadors
– De qualitat.
– Eficaços.
– Segurs.
– Respectuosos amb el medi ambient.

Respecte pel medi ambient

Cuidar el nostre planeta està dintre de la filosofia de Massó Garden. A més, ofereixen en el seu catàleg productes aptes per l’agricultura ecològica. També, en l’elaboració dels seus envasos, s’aposta per l’ús de materials reciclats i reciclables.

Al teu servei.

Com a punt de venda de productes Massó Garden, els nostres venedors i venedores són experts en els productes que ofereix aquesta marca. Així, estan capacitats per a proporcionar-vos el millor assessorament possible segons les vostres necessitats. Han rebut formació per assegurar-se de comprendre a fons cada producte i les seves aplicacions.

Per altra banda, a la web de Massó Garden també trobareu informació interessant sobre plantes, consells per tenir-ne cura i també recomanacions de quin és el millor producte fitosanitari  per mantenir-les saludables.