4 trucs per allargar la vida dels rams de flors

Flors La Rasa

Blog Grup La Rasa

Els rams de flors fresques són un regal perfecte per regalar o regalar-nos. Siguin amb les flors que siguin, poden il·luminar i alegrar qualsevol espai de la vostra llar o oficina. A continuació us deixem 4 trucs per allargar la vida dels rams de flors i fer que mantinguin la seva frescor i bellesa durant més temps.

Truc 1: Treieu l’embolcall i col·loqueu-lo en un recipient ample.

En primer lloc retireu l’embolcall i assegureu-vos que el ram tingui prou espai al recipient on el vulgueu col·locar. Procureu que no estigui massa apretat per així permetre una millor circulació d’aire.

Truc 2: Talleu les tiges en diagonal.

Abans de posar-les a l’aigua, talleu les tiges en diagonal aproximadament 1 cm. Si pot ser, utilitzeu tisores de podar o un ganivet. Podeu anar-ho repetint cada 2 o 3 dies.
Aquesta pràctica facilita una millor absorció de l’aigua i ajuda a mantenir les flors fresques durant més temps.

Truc 3: Mantingueu net el recipient.

Un altre punt important és que retireu les fulles o flors que puguin quedar submergides a l’aigua per prevenir-ne la descomposició. Així doncs, canvieu l’aigua cada 2 o 3 dies i assegureu-vos que el recipient estigui net per evitar la proliferació de bacteris.

Truc 4: Ubicació adequada.

Per acabar, esquiveu la llum solar directa i col·loqueu el ram en un lloc allunyat de corrents d’aire i de calefaccions per evitar que les flors s’assequin massa ràpidament.

Amb aquests 4 senzills trucs allargareu la vida dels vostres rams i podeu gaudir de la seva frescor i bellesa durant més temps.  Les flors aportaran alegria i elegància a la vostra llar, així que no dubteu a seguir aquests consells per a mantenir les vives i resplendents.

I, si teniu dubtes de quin tipus de ram regalar, aquí us deixem 5 secrets per escollir el ram de flors ideal.

Visiteu-nos a les nostres floristeries del Garden Gaià (Altafulla) i Flors La Rasa (El Corte Inglés-Tarragona).