L’agenda del jardí del mes de desembre.

Consells

Blog Grup La Rasa

Des de Grup La Rasa volem compartir amb vosaltres les recomanacions per al vostre jardí durant el mes de desembre. En definitiva, d’aquest període marcat per la transició cap a l’hivern i la celebració de les festes de Nadal.

Les estrelles de desembre: Ponsètia, amaril·lis i boix.

Al desembre, el vostre jardí continua oferint un espectacle encantador amb tres plantes emblemàtiques d’aquesta temporada hivernal:
En primer lloc la ponsètia, que amb les seves brillants bràctees en tons de vermell intens, crea un impacte visual inoblidable, convertint-se en el símbol per excel·lència de les festes.
En segon lloc l’amaril·lis, que amb les seves grans flors en forma de trompeta desborden elegància. A més, ofereixen una gran varietat de colors que va des del blanc immaculat fins al vermell viu.
I en tercer lloc, completar aquest trio, el Boix, amb el seu fullatge dens i verd etern, aporta una base robusta i una elegància clàssica al vostre jardí durant els dies més curts.

No t’oblidis de…

A mesura que les temperatures baixen i els dies es s’escurcen, encara hi ha una varietat de tasques enriquidores a fer:

PODAR: Si et queda algun arbust, arbre ornamental o fruiter amb branques seques o dèbils, talla-les ara amb les estisores de podar per evitar que perdin sàvia. Retalla les plantes vivaces que hagin deixat de florir.

PROTEGIR DEL FRED: Davant de temperatures molt baixes, comprova periòdicament que les fundes, mantes tèrmiques, tallavents… estan fent la seva funció.

TERRA: Trenca i desfer amb una aixada o aixadell la capa dura de terra que el fred pot formar a la terra del jardí, terrassa o testos.

PLANTES DE FLOR: Proporciona adob ric en potassi i fòsfor a pensaments, ciclàmens, bellis perennis i altres espècies que ara estan en flor.

Festes de Nadal

Per acabar, t’invitem a venir i passejar-te pels nostres centres de jardineria d’Altafulla i el Catllar, allí  trobaràs un ampli ventall de decoració nadalenca, complements i una gran varietat de plantes per regalar en amics invisibles, Tió, Pare Nadal i Reis!

Per acabar, si voleu més informació, us deixem enllaç a l’agenda Verde es vida de desembre